Børneværelse baby

3 tips til hvordan du indretter børneværelset

Dette er sponsoreret indhold

Børn vokser og udvikler sig hurtigt de første mange år, og det samme gælder også for deres præferencer. Derfor vil du opleve en gang imellem, at dit barn ikke er tilfreds med, hvordan hans eller hendes værelse ser ud. Det kan derfor blive nødvendigt, at du i ny og næ laver lidt om på rummet, så dit barn igen føler sig draget og motiveret af rummet. Læs med her og find ud af mere om, hvordan du indretter børneværelset bedst muligt.

Lad ikke væggene være hvide

Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke lader væggene være hvide. Det vil sige, at du skal sørge for, at der er noget farve i rummet. Dette kan du gøre enten ved at male væggene en farve, sætte tapet op, male på væggene, benytte wallstickers eller hænge billeder og plakater op på væggene. Hos Minida kan du finde et stort udvalg af plakater til børn, som passer perfekt ind til børneværelset. Minida giver dig også muligheden for at købe rammer til dine plakater, så du er sikker på, at du ikke skal ud og lede længe efter en, der passer til det pågældende billede.

Lav et tema for rummet

Noget andet du kan gøre, er at vælge et tema for værelset. Her er det en god ide, hvis du lader dit barn være medbestemmer. Du opnår uden tvivl det mest tilfredse barn, hvis han eller hun får lov til at vælge, hvad det overordnede tema skal være. Mange gange er det også noget nemmere at indrette et rum, hvis du har et tema at gøre det efter. Hvis for eksempel dit barn siger eventyr, kan du hænge billeder op af prinser og prinsesser, drager, slotte og hekse. Du kan også lade det fylde endnu mere ved at vælge tapet med sådanne motiver eller male det direkte på væggene. 

Opbevaring er et must

En ting du ikke kan undvære på børneværelset, er rigeligt med opbevaringsplads og gerne i børnehøjde. Ved at sørge for, at opbevaringen er i børnehøjde, slipper du for altid at skulle hjælpe dit barn med at nå noget. Desuden vil dit barn blive mere selvstændigt og glad over sin præstation, når han eller hun selv kan klare skærene i for eksempel at kunne nå sit legetøj, udklædning eller almindeligt tøj.