Black friday handle

Black Friday – Derfor giver det mening

Denne store handelsdag har for alvor taget Danmark med storm. Selvom den efterhånden meget kendte dag kun har eksisteret i nogle år herhjemme, så er historien meget længere. Black Friday stammer fra USA og har faktisk været afholdt siden 1980’erne. Den store årlige handelsdag har dog spredt sig til flere steder i verden, herunder Danmark. Er du stadig en af dem, som ikke har købt noget på denne dag, så er det måske værd at overveje. For der kan være penge at spare. Læs med her.

Black Friday sker i november, og er fastlagt efter Thanksgiving som bliver afholdt i USA. Du kan huske det således, at Thanksgiving bliver fejret den sidste torsdag i november måned hvert år. Derfor kan du ikke regne med datoerne for Black Friday, da de varierer hvert år. Men det er altså fredagen efter den amerikanske højtidlighed. Med en dato så tæt på julen, er det desuden med at få købt julegaverne, hvis du gerne vil spare nogle penge. Du kan blandt andet finde tilbud på tøj, elektronik, boligartikler og meget mere.

Køb modetøj på Black Friday

Der er mange procenter at spare når den store handelsdag starter. Indenfor tøj, kan du finde mange gode tilbud på dine yndlingsmærker og kendte brands. Både på nettet og i butikkerne, er der rift om de knaldgode tilbud. Black Friday-tilbuddene på tøj kan både fås til børn, mænd og kvinder blandt andet.

Elektronik på tilbud

Når det er Black Friday, så er der rigtigt mange procenter at spare ved elektronik. Det er ikke uden grund, at mange står i kø til forskellige tilbud på eksempel spillemaskiner, telefoner og andre elektroniske apparater. Står du og mangler en ny computer så du kan komme i gang med dating eller lede direkte efter ’mand søger partner’, så er det værd at tjekke tilbud denne dag. Måske er den en ny telefon du er ude efter, så du kan tage gode billeder til din profil på Scor. Næste gang denne store handelsdag nærmer sig, så overvej eventuelt om du mangler noget i f.eks. hjemmet.       

Køb nyt til dine hobbies

En af de ting som også er værd at kigge efter når Black Friday nærmer sig, er tilbud på eksempelvis cykler eller andet til fritid. Måske har du altid drømt om at købe en mountainbike og komme i gang med at dyrke denne form for sport? Hvis det er tilfældet, så kan du altså være heldig at spare penge på en ny og fed cykel, samt udstyr dertil. Det samme gælder naturligvis også for andre sportsgrene og aktiviteter. Hvis du er glad for at gå i haven, så er det også med at tjekke tilbud på dette tidspunkt. Måske kan du finde en ny havemaskine, redskaber eller måske en ny grill.