Tid ikon

Black Friday 24. November 2023

Dyson Black Friday
Dyson er et britisk firma, der siden 1983 har specialiseret sig i at skabe innovative og teknologisk avancerede produkter til forbrugermarkedet. Fra robotstøvsugere til luftrensningsteknologi, har virksomheden revolutioneret markedet med sit unikke design og produkteffektivitet.

Virksomhedens metoder sætter ikke kun standarderne for moderne designprodukter, det sporer også nye veje inden for research and development. Det unikke bagved dysons produkter er deres forskning og udvikling af nye teknologier, som fører til innovative designs og som oftest patenterede produkter. Dysons støvsugere er den bedst sælgende serie af produkter, opfandt James Dyson selv 1979 uden brug af en motor eller filter. I stedet bruger den centrifugal såvel som Cyclonic-teknikken til at trække luft gennem et filtre med høj hastighedsluftstrømme, der skaber et vakuum effekt derhjemme, hvilket betyder rengøringsfreaks kan holde sit hus støvfri uden en motor eller filterpapir.

Desuden har virksomheden mange andre produktlinjer, herunder robotstøvsugere, Tower Fans, Håndholdte Vakuumer og Luftrenser. Alle disse produkter er kendetegnet ved revolverende innovation skabt gennem technologiespeak: IKKE sketcher! De specielle designs hjælper forbrugerne med at spare tid sammenlignet med normale ting man giver hver dag; ideelt set kan de gøre det flere gange hurtigere end nogensinde før!

Takket været Dysons dedikerede forskere og ingeniører fra hele verden har de i dag revolutioneret måden vi opfatter rengøring på. Oplevelsen af susende luftstrømme overalt sammen med intuitiv betjening betyder at du nu kan holde dit hjem rent - mere effektivt - end nogensinde før!