Black Friday 24. November 2023

Magasin Black Friday
Magasin er et af Danmarks mest populære detailhandelsmærker, som har eksisteret i mere end 150 år. Virksomheden har specialiseret sig i salg af både løsninger inden for mode og livsstil, boligindretning og produkter til personlig pleje. I dag har Magasin mere end 30 butikker over hele Danmark, samt en webshop som giver mulighed for hurtig og sikker shoppingoplevelse fra ethvert sted.

Magasins koncept bygger på et unikt designmiljø med alle de nye trendprodukter såsom tøj, sko, smykker og tasker - alle leveret af top-kvalitetsmærker fra hele verden! Det betyder at deres kunder altid får den bedste kvalitet med det mest moderne stil; dette inkluderer selvfølgelig edgy-designs samt klassiske produkter som aldrig går af mode!

Udover mode og livsstilsprodukter har Magasins også et bredt udvalg af boligindretningsgenstande - alt fra store møbler til de mindste interiørdetaljer; du vil selvfølgelig have adgang til mange lavprisvarianter også! Derudover kan man finde en bred vifte af elektroniske produkter som computere, tablets, spillekonsoller mv. - disse er normalt inkluderet i deres Black Friday-kampagner hvert årsommed store rabatter!

Alt i alt opretholder Magasins portefølje de højeste standarder for branchen med sine brede sortimenter af produkter kombineret med ekspert rådgiverende service før, under og efter dit køb; Alt sammen designet til at give dig optimal shoppingoplevelse lige meget hvad du leder efter!