Black Friday 24. November 2023

Shark Gaming Black Friday
Shark Gaming er et globalt førende spilfirma, der har specialiseret sig i at skabe og producere innovative gamingprodukter til brugerne. Virksomheden blev grundlagt i 2012 og har siden da eksploderet inden for gamingindustrien med sine intelligente produkter, der hjælper gamers med at få det bedste ud af deres oplevelse.

Shark Gaming står bag nogle af de mest avancerede spilleperipherals som tastaturer, mus, headsets og gamepads. Fælles for alle disse er evner som supreme komfort, lag-less audio og real time-information gennem en dedikeret app.

Tastaturerne leveres med enten mekaniske komponenter mere modstandsdygtige overfor slid sammenlignet med almindelige laser eller membranbaserede systemer til et bedre tastearbejde. Det er kun begyndelsen på det omfattende sortiment af produkter.

Shark Gaming musen er også formgivet til at levere det ultimative gamepad - den universelle gamepad - udstyret med RGB LED belysning (der kan tilsluttes via Bluetooth) serien indeholder nogle af de mest præcise sensorer på markedet samt forskellige knapper til personlig tilpasning.

Shark Gaming's gamingheadset designet til at give dig den optimale lydoplevelse, herunder 7.1 surroundlyd PnP baserede teknologier fra flere Windows 10 computere samt ekstra paddinger for øget komfort på lang tidsture; Som bonus følger der 6 mikrofoner ved hvert headset som holder dine gaming-buddies i forbindelse selv under intense sessioner.

Alt i alt har Shark Gaming et bredt sortiment af produkter designede specifikt til professionelle gamers og amatører såvel og har revolutioneret hvordan folk ser på computergaming gennem deres innovativ design og intelligent teknologi. Fra analoge thumbsticks til avanceret lyddigitalisering services som Dolby Atmos – alt sammen udforsket ved hjælp af state-of-the-art hardware – betyder Shark Gaming at du nu kan opnå fuldendte resultater fra de dage spent foran computerskærmene!