De Bedste Gaming Smartphones at Holde Øje med til Black Friday

Smartphones vinder i popularitet som gaming platform, hvad enten man er til FPS, iGaming, eller ræs. Og med Black Friday lige om hjørnet, er der tonsvis af deals på smartphones at glæde sig til. Her kommer vores håndplukkede liste med toppen af poppen inden for gaming smartphones at holde øje med til Black Friday.

Asus ROG Phone 8 Pro – Bedste Android

For den dedikerede gamer, er Asus ROG Phone 8 Pro det oplagte valg. En af de tekniske udfordringer med gaming på smartphones er at komme af med varmen, da enheden typisk holdes med begge hænder. Dette problem har Asus med en aktiv kølestand.

Udrustet med Snapdragon 8+ Gen 2 og 16-GB RAM, kan telefonen køre enhver AAA-titel. Det farverige AMOLED display har en opdateringsfrekvens på 165Hz — nok til selv det mest hæsblæsende action.

iPhone 15 Pro Max – Bedst for Apple-brugere

For dem med begge ben dybt plantet i Apples økosystem, er iPhone 15 Pro Max det seneste skud på æbletræet. Den nye A17 Pro processor er kraftig nok til selv de tungeste titler. Med lettere casino spil som slots og poker, bruger telefonen de såkaldte high-efficiency kerner. På denne måde kan mobilen opnå imponerende batterilevetider.

Nogle Apple-gamere foretrækker selvfølgelig iPad for dens smukke kæmpeskærm. For os som altid er på farten, er det dog mere praktisk at have iPhone 15 Pro Max med i lommen eller tasken. Priserne starter fra 9.799 kr. og telefonen fås i 5 farvevarianter med op til 1TB i lagerplads.

Nothing Phone 2 – Mest Unikke Design

Nothing er det innovative firma bag Ear (2), som vandt Red Dot Design Award 2023. Denne gang får vi den anden iteration af deres smartphone med industrielle design clues og specifikationer som vil få enhver mobilgamers puls til at stige.

Blandt vores yndlings features har Nothing Phone 2 et unikt lyssystem, og en imponerende 6,7 tommers skærm med 120Hz. Mens enheden ikke helt kan måle sig med konkurrenternes flagskibsmodeller, rammer den en solid balance mellem ydeevne, pris og design.

Samsung Galaxy S23 Ultra – Bedste Kameramobil

Samsung Galaxy S23 Ultra er et solidt valg for den kræsne mobile gamer som har en fotograf i maven. Udover at have et af de mest sofistikerede mobilkamera setups til dato, er der også et hidsigt Snapdragon 8 Gen 2 chipset og en skærm med 3088×1440 pixels.

Den høje opløsning betyder 8K video og ultra skarpt billede—noget som både både fotografer og mobilgamere sætter stor pris på. Galaxy S23 Ultra starter fra ca. 7.092 kr. og kan fås med lagerplads op til 1TB (1000 Gigabyte).

Xiaomi POCO F4 GT – Bedste Billige Gaming Smartphone

Med deres høje specs og aggressive prisstrategi, har Xiaomi gjort det pinligt at være i Googles eller Apples sko på det seneste. I praksis betyder det flagskibs-ydeevne for en budgetpris fra ca. 4.000 kr.

Mens telefonen blot har 8GB RAM, har den yderligere dedikerede skulderknapper og højtydende højttalere. Dette giver en spilleoplevelse på niveau med en håndholdt konsol. Med andre ord, hvis ydeevne per krone er målet, så er POCO F4 GT det perfekte køb.

RedMagic 8 Pro – for Hardcore Gamere

Flere producenter har forsøgt at løse kølebehovet på gaming smartphones, og RedMagic har kringlet den ved at integrere en blæser. Derudover har mobilen indbyggede haptiske skulderknapper og RGB-lys.

I designafdelingen minder mobilen om Nothing Phone 2. Den har nemlig også et halvgennemsigtigt, industrielt-inspireret design som står ud fra mængden. Med sin gamer-DNA, er RedMagic 8 Pro en seriøs gaming mobil med en konkurrencedygtig pris fra 4.475 kr.

Markedet bugner med gaming smartphones til ethvert behov og budget. Mulighederne spænder fra den prisvenlige Xiaomi POCO F4 GT til iPhone 15 Pro Max og den unikke Nothing Phone 2. Der er også Samsung Galaxy S23 Ultra med dens skarpe fotokvalitet, og RedMagic 8 Pro til de meste hardcore gamere. Black Friday 2024 bliver en god tid for gamere som er på jagt efter den ultimative gaming smartphone.