Black friday USA

Få den autentiske Black Friday oplevelse i USA

Når vi nærmer os den magiske Black Friday herhjemme er det sjældent som man forestiller sig, at det rent faktisk udspiller sig. Det mest aggressive shopping vi nok egentlig oplever, er når vi sidder derhjemme foran skærmen og kæmper med at betalingskortet skal findes i en fart inden at tiden udløber og tilbuddet ikke længere er gældende.

Den er god nok med det vilde vanvid på Black Friday i USA

Når vi ser Black Friday på film og i diverse tv-serier, ser man altid en meget overdreven version af folk der slås og kæmper med næb og klør om den sidste jakke på bøjlerne og bevæger vi os så ud i gaderne på Black Friday i vores lokalmiljø, så kan det tænkes at man møder flere folk, men der er bestemt ingen der slås over de sidste varer.

Det kan derfor være let at tænke, at den sindssyge adfærd der i bund og grund har fascineret os en smule at se på, kun findes inde i den fiktive filmverden men faktisk kan den opleves helt ægte i USA. I USA er Black Friday nemlig en endnu større begivenhed end hvad den er i Danmark endnu og her kan der sagtens opleves overskrifter dagen derpå, der beskriver det vilde vanvid der har været.

Husk at søge om ESTA visum når du skal rejse til USA

Hvis du kunne tænke dig at opleve det vilde vanvid på en Black Friday så skal du starte med at søge et esta visum til USA. Når du har styr på alle de praktiske ting, kan du rejse afsted og opleve noget som du aldrig helt har troet faktisk kunne lade sig gøre i virkeligheden.

Det kan være at du skal rejse afsted med en tom kuffert og selv få glæde af at kæmpe om de gode spotvarer som folk kæmper for at få fingrene i. -Bare husk at veje den så du ikke får problemer med ekstra bagage på hjemturen.