Black friday strategi

Hav en black friday strategi

Når vi om lidt rammer ind i Black Friday, er der ret sikkert en del der står og tripper for at få shoppet det de længe har haft kigget på, men bare har ventet på skulle komme på tilbud. Men for mange kan det også virke som en stressende dag og hvis du er én af dem der kan mærke trætheden allerede ved tanken, så kan du måske få gavn af at lægge en strategi for dagen.

Få et overblik og læg din strategi inden det bliver Black Friday

Det kan være svært at regne ud hvilke ting der bliver sat tilpas langt ned i pris, før at selve dagen oprinder. Derfor er det heller ikke muligt at lave et helt dagsprogram med step by step til at komme helskindet igennem Black Friday og samtidig med de ting i indkøbskurven, som der var planen. Det er dog ikke helt umuligt at lave en form for strategi, så man kan nå alt på den ellers korte tid.

På hjemmesiden black friday oversigt finder du en god oversigt over butikkerne der giver den gas på Black Friday med yderst gode tilbud. Her finder du også dit bedste værktøj til at udføre den strategi der bliver præsenteret for dig herunder.

Det er forskelligt om folk udelukkende bruger Black Friday til at shoppe til sig selv eller om de også bruger dagen til at få julegaverne hjem, men uanset hvad dit mål med dagens shopping er, så vil denne strategi kunne være nyttig for dig.

Prioritetslister ud fra ønskelister gør dig klar til selve dagen

Det første du skal gøre er, at du skal skrabe ønskelister i hus fra de personer du vil købe julegaver til i år og hvis du kun vil bruge Black Friday til at forkæle dig selv, så laver du din egen ønskeliste. Når du har ønskelisterne ved hånden, skal der ret sikkert sorteres i ønskerne i forhold til hvad der holder sig nogenlunde indenfor dit budget. Herefter vil du kunne sidde tilbage med prioritet 1, 2 og måske 3 for hver person der skal have en gave.

Når du har prioritetslisterne for alle på plads, så kan du allerede nu tjekke sortiment ud de forskellige steder og se om der er noget der kan købes ved samme forhandler. Er der f.eks. en der ønsker en specifik træningsjakke og en anden der ønsker sig nogle løbesko, så kan det være at du kan samle det ved samme sportsforretning. Nu er du klar til Black Friday med forhåbentlig lidt mere ro i kroppen.