Børneværelse

Indret børneværelset med Roon & Rahn

Dette indhold er sponsoreret

Trænger børneværelserne til ny indretning, eller har du svært ved at finde plads til opbevaring af alt legetøjet på børneværelset? Så læs med her, hvor du introduceres til Roon og Rahn, en dansk designvirksomhed, der fremstiller funktionelle og praktiske løsninger til opbevaring af tøj og sko, som sagtens kan benyttes i et børneværelse. Indretning af børneværelset skal skabe glæde og god trivsel for dit barn. Det skal samtidig opfordre til leg, fantasi og hygge. Derfor er det vigtigt at indretningen afspejler barnets interesser og skaber et fristed, hvor der er plads til at lade fantasien udspille sig. 

Sæt et personligt præg

Det er vigtigt, at indretningen i et børneværelse passer helt perfekt til dit barn. Det kan derfor være en god idé at sætte et personligt præg på børneværelset. Uanset om værelset er stort eller småt, vil børnemøbler, legetøj og opbevaring pifte et børneværelse op. I børneværelsets indretning er der ofte fokus på komfort og funktionalitet. Det er dog også vigtigt ikke at glemme detaljer, der skaber fantasifuld stemning. Derfor er det en god idé at finde løsninger der opfylder praktiske behov og samtidig tilfredsstiller lysten til sjov og ballade. Det er her møblerne fra Roon & Rahn kommer ind i billedet, da du ved hjælp af deres møbler, fremstillet i træ, kan opnå netop den børneindretning som du og dit barn ønsker. Læs med nedenfor, hvor du introduceres til Roon & Rahn. 

Århusiansk designduo

Designvirksomheden Roon & Rahn blev grundlagt i 2014 i smilets by, med visionen om at skabe flotte og funktionelle møbler der passer ind i ethvert rum, hvilket må siges at være lykkes for dem. Roon & Rahn fremstiller danske designmøbler, i form af bænke, skohylder, knagerækker og hattehylder, med det formål at de skal passe perfekt ind, hvad enten det er i en entré eller et børneværelse. Materialet, de fremstiller i, er træ og farverne er holdt i jordfarver, så den nordiske stil skinner igennem i produkterne. Roon & Rahn er især kendte for deres populære knagerække “Moodboard”, der passer perfekt ind i de fleste danske entréer. Sammenhængen og synergieffekten mellem produkterne roses til skyerne – og produkterne er flotte og unikke. En knagerække fra Roon & Rahn i samspil med en abe, elefant eller et andet trædyr fra Kay Bojesen kunne fuldføre det nordiske og hjemlige look i en entré. Aben kan hænge ned fra hattehylden eller knagerækken og skabe en hyggelig og sjov stemning i entréen. Du kan også bryde din indretning med flotte trævarer fra Woud, eller dekorere væggene med pynt fra Monika Petersen.