Rejse

Sådan finder du drømmerejsen online

Man ser typisk at købsrejsen for at finde den rigtige rejse bliver forlænget fordi der kommer flere udbydere og endnu større udvalg af rejser. Verden er blevet lille og med et fly på under 30 timer kan man nå rundt på den anden side af jorden. Der er derfor utrolig mange rejsedestinationer som skal besøges og ikke mindst drømme skal realiseres. Ofte ser man dog, at rejsende rejser de samme steder hen, fordi det er det, kendte og trygge. Det er en ærgerlig tendens da vi knokler i hverdagen og derfor fortjener en uforglemmelig rejse som vi sent vil glemme. Der er dog hjælp at hente for at gøre det hele lidt nemmere og hyggeligere.

Hjælp til at søge rundt på internettet

Det er blevet en klassisk tendens blandt de unge, specielt millennials at man ikke kontakte rejsebureauerne så ofte som tidligere, hvis man blot vil på en almindelig charterferie. I stedet foregår feriesøgningen ved at finde billige flybilletter til rejsedestinationer, for herefter at læse om dem. Når man efter en stor sorteringsproces har fundet den perfekte rejse, så skal man til at lede efter hoteller. Søgningen foregår på Trivago eller Booking.com typisk, da her er et kæmpe udvalg, men også meget blandede kvaliteter. Det kan allerede her være svært at finde rundt i, hvad man faktisk får for sine penge, men også hvordan ens værelse ligger og ser ud, samt hvad man kan lave ved hotellet. Det er der heldigvis råd for, da der er udviklet en nyt dansk startup, som kan løse hele denne proces og garanterer høj kvalitet igennem sine leverandører.

Find rejse på under 2 minutter

Det nye danske startup Travelday hjælper med deres data, viden og nyudviklet maskine, med at finde den perfekte rejsedestination til rejsende. Deres formål med siden er, at give danske rejsende en uforglemmelig ferie som de aldrig vil hjem fra, de definerer det som drømmerejsen. De er lykkedes med at lave en markedsplads for rejsedestinationer og vil lykkes med at samarbejde med de bedste udbydere af lokale services, hoteller og ikke mindst rejsebureauerne. For Travelday er det vigtigt at give rejsende den bedst mulige oplevelse og derfor mener de, at det er vigtigt at samarbejde med bureauerne, da de arbejder tæt med de forskellige destinationer og hoteller hver eneste dag. De håber en dag på, at blive verdens største rejseplatform og blive det normale første valg, når der skal søges inspiration til rejsen.

Prøv at find rejse på travelday

Deres system er utrolig smart og enkelt. Man vælger blot det der er vigtigt for ens rejse og så viser de, de destinationer som matcher bedst. Her er det alt fra geografi og temperaturer til aktiviteter og lokal kultur og underholdning som man vælger i mellem. Hermed skal man ikke gå og planlægge sin ferie i flere måneder, men blot finde rejsen og hermed booke igennem deres platform. De ønsker at gøre det så nemt for alle som muligt og vil på sigt samarbejde med rejsegarantifonden, for at rejserne lykkes bedst muligt.