Salling Black Friday

Sådan sparer du gode penge på din shopping

Går du rundt med en lille ”shopaholic” i maven, som ofte banker på og vil ud? Elsker du at tage på shoppetur ned igennem strøget sammen med vennerne eller veninderne? Og bruger du generelt bare lidt for mange penge i hverdagen på at købe nyt tøj, sko, accessoires eller andre forbrugsgoder til din bolig? Kan du genkende dig selv i ovenstående beskrivelse? I så fald gør du klogt i at læse med i dette indlæg.

Det kan nemlig meget hurtigt blive en dyr og bekostelig affære, hvis du lidt for ofte har hang til shopping. Men heldigvis findes der en række gode tips og tricks, der kan spare dig for gode penge – uden at du behøver at give afkald på dit shoppegen.

Hvordan? Jo, det skal vi sige dig. Læs med herunder, hvor vi giver dig tre hurtige besparelsestips til din shoppeadfærd.

Saml appetit ude i butikkerne – og shop online

Du kender sikkert til vendingen ”saml appetit ude og spis hjemme”. Og faktisk kan netop dette være opskriften på gode besparelser, når du shopper nye ting til garderoben eller boligen. Der kan nemlig være penge at spare ved at samle inspiration og appetit på shoppeturen ude i de fysiske butikker. Her kan du finde de ting, du gerne vil have og så gå hjem og søge dem frem på internettet til billigere priser.

Det sker ofte, at de samme ting står til betydeligt lavere priser online, end de gør i butikkerne. Så hvis du har tilstrækkelig disciplin og mådehold til rent faktisk kun at kigge, men ikke købe, på din shoppetur, vil du potentielt set kunne få råd til meget mere på sigt ved at shoppe online.

Hold øje med rabatkoder, gratis fragt og generelle tilbud

Det næste besparelsestip kan forekomme meget indlysende, men ikke desto mindre er det super effektivt. Det handler om at aktivere din indre ”tilbudsjæger” og gå målrettet efter de skarpe tilbudspriser, -kampagner og ikke mindst rabatkoder, som butikkerne ofte smider omkring sig med såvel de fysiske forhandlere som de online webshops.

Med lidt grundig og skarp research kan du komme rigtig langt og få god værdi for pengene. Brug eventuelt online sammenligningssider til at sammenligne varer og produkterne prismæssigt og undersøg, om der figurerer aktuelle rabatkoder eller vouchers, som du kan drage økonomisk fordel af.

Og så skal man bestemt heller ikke kimse ad muligheden for gratis fragt, hvis du shopper online. Rigtig mange webshops tilbyder gratis fragt, men vær opmærksom på, at de fleste har tendens til at sætte et minimumskrav for købsbeløbet.

Gå efter de store ”shoppe-mærkedage”

Det sidste råd, vi vil give dig, handler kort fortalt om at gemme (noget af) din shoppe-trang til de store ”shoppe-mærkedage”. Der kan være stor fornuft i særligt at vente med storkøb eller investering i dyre forbrugsgoder til disse mærkedage, hvor tilbuddene, rabatterne og lavpriserne melder sig på stribe.

Tag eksempelvis på shoppetur til Salling Black Friday eller et hvilket som helst andet stormagasin på en lignende mærkedag. Her vil du uden tvivl kunne finde det ene skarpe tilbud efter det andet og dermed spare penge i forhold til, hvis du havde købt dine varer og produkter en almindelig dag.

Prøv ovenstående tre besparelsestips og mærk forskellen på din pengepung.