Black friday dag

Vær klar, når startskuddet til Black Friday lyder

Sponsoreret indhold:

Inden længe er det tid til det årlige shoppemarathon Black Friday, som efterhånden er blevet et tilløbsstykke også her i Danmark. I Amerika har det været en tradition i årtier, men her i Norden er det stadig er relativt nyt fænomen, som dog vinder mere og mere frem og i alle brancher. Her ser vi på, hvordan du bedst kan forberede dig på denne dag, så læs med og få gode tips.

Nogle fnyser af Black Friday og nægter at deltage i det de ser som ressourcespild og overforbrug, mens andre glæder sig over muligheden for at gøre et godt køb og måske venter med at udskifte køleskabet til netop denne dag, hvor der kan være mange penge at spare. Således behøver det ikke være en dag med overforbrug, men faktisk det modsatte, hvor man får mere for sine penge.

Beslut varer, hvad du går efter

Først og fremmest må du have en plan for, hvad du går efter. Måske er du primært på udkig efter ting til dig selv som f.eks. en ny hårbørste eller et par nye vinterstøvler, men det kan også være, at du vælger denne dag til at købe julegaverne og således få købt dem med en god rabat. Da kan du med fordel have udspurgt din familie om, hvad de ønsker sig, så du er helt klar på, hvad du skal prøve at få fat i på Black Friday.

Hold øje med butikkerne

Dernæst kan du overveje, om der er nogle specifikke butikker, du vil angribe, når startskuddet lyder. Hvis du er på udkig efter en ny boksmadras, kan du med fordel holde øje med reklamer fra møbelforretninger. Du kan også følge dem på sociale medier og i god tid tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du er sikker på ikke at gå glip af de gode tilbud.

Sørg for at der er penge på kontoen

Når dagen oprinder, skal du sørge for at komme tidligt op og være klar, når butikkerne åbner. Regn med, at mange andre også gerne vil gøre et godt tilbud og derfor også er tidligt ude, så tag derfor afsted i ekstra god tid, hvis du skal i fysiske butikker. Så er der også tid til at nyde den helt særlige stemning, der kan opleves denne dag, hvor folk glæder sig over gode køb og nyt til boligen eller garderoben. Sørg for at der er penge på kontoen, det er for dumt at få afvist sit kort, fordi man ikke i tide havde fået overført fra sin opsparingskonto og derfor ikke havde penge tilgængelige.

Med denne lille guide er du godt rustet til at kaste dig ud i de mange gode købsmuligheder, der er på denne store indkøbsdag, som også angiver starten på julehandlen.