Legetøj

Styrk dit barns hjerne gennem det legetøj du giver

Det er en rigtig god ide at tænke nøje over, hvilken slags legetøj man giver sine børn. Alt afhængigt hvad man giver dem, så kan man være med til som forælder at styrke deres kognitive og kreative evner. Læs med her for at få en god ide om hvilket slags legetøj det for eksempel kunne være en god ide at give til sit barn.

Silk clay legetøj

Har du hørt om silk clay? Det kan være en rigtig god måde hvorpå du som forælder kan styrke barnets fantasi. Med silk clay bliver de nemlig tvunget til helt selv at finde på en masse figurer og andre sjove ting, som de kan lave ud af leret.

Det griser ikke dette silk clay og man skal derfor ikke være nervøs for, at barnet kommer til at lave et værre svineri. Men hvis man er nervøs for det, så kan man altid købe et mindre bord, som barnet nemt kan komme op og sidde ved. På den måde bliver dette ler holdt til et område af boligen og kommer ikke med ud andre steder i hjemme.

Sådan noget silk clay er naturligvis ikke det sjoveste at lege med for et lidt ældre barn. Men til de helt små kan det give massevis af sjov.

Byggeklodser

Byggeklodser er også utroligt populære og en god ting at købe, hvis du gerne vil udvikle dit barns kreative og logiske sans. Med sådanne byggeklodser kan barnet bygge en hel verden for sig selv. Og det får samtidig en primitiv forståelse for, hvordan fysikken fungerer.

Du kan finde byggeklodser til forskellige aldre. Det er vigtigt at give helt små børn nogle lidt større klodser, som de ikke sådan bare kan sluge og få galt i halsen. Men til det lidt ældre barn, så er små klodser meget bedre. På den måde kan de få meget mere sjov ud af det.

Malerpensler eller musikinstrumenter

Hvis du virkelig gerne vil fokusere på at udvikle dit barns kreative evner, så kan det være en rigtig god ide at finde nogle malerpensler og musikinstrumenter til børn frem. Hvis du stiller dem frem og får barnet til at lege med dem, så kan du måske fremelske en glæde i barnet indenfor disse områder.

Maling og malerpensler kan naturligvis blive lidt af et svineri, hvis det kommer ud over det hele. Læg derfor gerne et beskyttende materiale under området.